Leeffit
Homepage Wie zijn wij Wat doen wij Gezondheidscheck Registreren Inloggen Contact
Leef Fit gezondsheidscheck

Bent u ook nieuwsgierig naar uw cholesterol en bloedsuikerwaardes en wilt u weten of uw lever en nieren nog goed functioneren?

Leef Fit biedt een unieke zelftest aan, want meten is weten! U ontvangt deze gewoon door uw brievenbus, dus u hoeft er niet voor thuis te blijven. 

Doe de Leef Fit Gezondheidscheck.

Leef Fit werkt samen met I-Thatsme; de privacy en het gemak van een thuistest met de zekerheid en betrouwbaarheid van een gecertificeerd laboratorium.

Weet hoe het met uw gezondheid gesteld is.

Hoe werkt het? Na betaling ontvangt u binnen 2 werkdagen een Demecal set™ thuis voorzien van een uitgebreide instructie. U kunt op eenvoudige wijze zelf wat bloed afnemen door middel van een vingerprik.Het monster stuurt u vervolgens in bijgeleverde gefrankeerde envelop op naar een gespecialiseerd, klinisch laboratorium dat als enige in Nederland deze gevalideerde methode aanbiedt.

De test is net zo betrouwbaar als een test bij de huisarts. Binnen enkele werkdagen ontvangt u per email of brief de resultaten. 

De test meet het volgende:

  • Het vetgehalte in uw bloed, waaronder de hoeveelheid cholesterol (HDL en LDL cholesterol). Daarnaast wordt de hoeveelheid triglyceriden in uw bloed gemeten. Een te hoog gehalte kan een risico zijn voor het ontstaan van op hart en vaatziekten.
  • De glucosewaarde (het bloedsuikergehalte) in uw bloed wordt gemeten. Dit is een belangrijke indicatie voor het risico op suikerziekte / diabetes type II.
  • Het gehalte aan kreatinine, ureum en urinezuur in uw bloed. Dit zegt iets over het functioneren van uw nieren.
  • Het gehalte aan ASAT, ALAT en GGT in uw bloed. Dit zegt iets over het functioneren van uw lever. 

De testresultaten worden rechtstreeks door het laboratorium aan u toegezonden per email. Uit privacy oogpunt krijgt Leef Fit hier geen kopie van.

U geeft op basis van de testresultaten aan ons door waar u graag voeding- en leefstijl advies over wilt. Wij geven u advies op maat en staan u een maand lang bij om de adviezen door te voeren in uw huidige leefstijl.  

Wilt u meer weten over hoe de test is opgebouwd, klik hier. Voor de algemene voorwaarden klikt u hier.

Prijs en Bestellen:

Gezondheidscheck : € 79,90,- (incl. btw, verzendkosten en voedings- en leefstijladvies) 
 

Zodra de betaling voldaan is, wordt de test binnen 2 werkdagen aan u opgestuurd. Ook ontvangt u een inlogcode voor deze site.

Direct aanmelden

Franz Leharlaan 65
2102 GJ Heemstede
I. www.leeffit.nl
E. info@leeffit.nl
Rabobank: 1532.64.616
BTW: NL183954464B01
iDeal  
© 2009 Leeffit.nl  |  Webdesign: Pixelerate