Wat doe ik

BEHANDELINGEN & TARIEVEN

Persoonlijk traject

Leef Fit biedt dieetbehandelingen speciaal gericht op het tegengaan van overgangsklachten, waaronder overgewicht, opvliegers, nachtelijk zweten, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid en concentratiegebrek. 

Gedurende het intakegesprek stellen we samen jouw doelen vast. Ik geef je  advies op maat om deze doelen te bereiken. Tijdens de vervolgconsulten evalueren we hoe het gaat en of aanpassingen nodig zijn. Jij bepaalt zelf hoeveel vervolgconsulten je wenst. Tussendoor begeleid ik je ook online. Heb je weinig tijd en zou je het liefst voor een volledig online traject kiezen? Ook dat is mogelijk.

Online traject

Na aanmelding vul je een vragenlijst in, geef je aan wat jou persoonlijke doelen zijn hou je een aantal dagen bij wat je eet en drinkt. Vervolgens ontvang je van mij:

  • Een voedingsanalyse.
  • Een uitgebreid voedingsadvies, speciaal voor jou op maat gemaakt.
  • Een voorbeeldmenu met diverse variatiemogelijkheden.
  • Advies op maat over een gezonde leefstijl, beweging en ontspanning.

Dit alles gericht op de overgang, het verminderen van jouw klachten en het behalen van jouw doelstellingen. De adviezen en menu’s zijn tevens zoveel mogelijk aangepast aan jouw leef-, en gezinssituatie. Dit traject duurt 3 maanden, waarbij we twee-wekelijks een online contactmoment hebben.

Voor bedrijven

Naast persoonlijk of online advies op maat werk ik ook samen met bedrijven. Zo geef ik presentaties, workshops en voorlichting om kennis te vergroten en inzicht te geven in mogelijke aanpassingen in voeding en leefstijl. Werk je samen met veel vrouwen in dezelfde levensfase of ben je als werkgever geïnteresseerd in een betere werkomgeving voor vrouwelijke medewerkers? 

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Aanvullende informatie

Tarieven & Vergoeding

Intakegesprek (60 minuten plus 30 minuten uitwerktijd): € 90,-

Vervolgconsult (20 minuten plus 10 minuten uittwerkijd): € 45,-

Online traject (3 maanden): € 90,-          

Betaling vindt plaats door middel van overschrijving van het bedrag op bankrekening NL43 RABO 0153 2646 16 ten name van Leef Fit. Gelieve bij het betalingskenmerk je achternaam en geboortedatum in te vullen.

De basisverzekering vergoedt 3 uren dieetadvisering per jaar. Het verschilt per zorgverzekeraar hoeveel je vergoed krijgt, dus kijk op de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar voor meer informatie (dieetadvisering – ongecontracteerde zorg). Je krijgt na het consult een declaratieformulier mee om in te dienen bij je zorgverzekeraar. 

Ik ben ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici onder KP-nummer: 19104637189