Wat is Mindfulness?

Mindfulness houdt in dat je je volledig bewust bent van je ervaring. Het gaat om het opmerken van wat er gebeurt in je lichaam en omgeving en openstaan voor de ervaring van het moment zelf. Leef Fit’s ontspanningscoach is speciaal opgeleid als mindfulness-trainer en kan je helpen om stress te verminderen en meer plezier in het leven te brengen.

Wat levert het op?

Door middel van mindfulness leer je bewust omgaan met de wisselvalligheden van het leven en leer je los te komen van piekermomenten, stress en spanning. Het helpt je om minder energie te steken in onbelangrijke gedachten en om open te staan voor wat goed voor je is. Dit geeft kansen om te voelen wat je misschien onbewust mist of anders zou kunnen doen. Het geeft rust en maakt het leven makkelijker en plezieriger.

Met mindfulness training krijg je:

  • Meer bewustzijn van je gedachten, reacties, gedrag en emoties, en het gevoel dat je hier meer invloed op kunt uitoefenen
  • Meer vaardigheid om om te gaan met stressvolle gebeurtenissen en momenten waarop het niet gaat zoals je wilt, meer focus en minder piekeren, en beter grenzen aangeven
  • Verlichting van stress-symptomen zoals vermoeidheid en slapeloosheid, (chronische) pijn, depressie en angst
  • Meer energie en een verbeterd vermogen om moeilijke keuzes te maken
  • Meer intense manier om van het leven te genieten.

Voor wie is Mindfulness?

Leef Fit’s mindfulness training is geschikt voor iedereen die bewuster wil leven en stress wil verminderen. Onze ontspanningscoach biedt zowel individuele als groepsgewijze mindfulness training aan. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeften wordt er gekeken naar een passende aanpak. Tijdens de praktische training leer je door te doen en te ervaren. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mindfulness een positief effect heeft op psychologisch, cognitief en neurobiologisch vlak. Bovendien verbetert het jouw zelfbeeld en wereldbeeld, waardoor je bewuster kunt kiezen voor andere reacties. De combinatie van deze voordelen maakt mindfulness een waardevolle training voor veel mensen. Ervaar zelf de kracht van mindfulness en neem contact op met onze ontspanningscoach.

BOEK DIRECT EEN

PROFESSIONELE LEEFSTIJLCHECK

Uitgebreide metingen middels geavanceerde apparatuur o.a.: glucosegehalte, cholesterol level, buikomvang, bloeddruk, BMI, vetpercentage, visceraal vet en verdeling spier- en vetmassa over het lichaam.
Spinnenweb voor Positieve Gezondheid.
Je huidige leefstijl wordt goed in kaart gebracht door middel van beproefde methoden.
Een gesprek waarin doelen en een passende aanpak besproken worden om je te helpen een gezondere leefstijl te vinden.

Schrijf je in via het formulier op deze pagina.

Direct contact opnemen kan natuurlijk ook:
telefoon: 024 2120 168
e-mail: info@leeffit.nl

Tot einde van deze maand GRATIS!

(regulier tarief € 149,-)
Naam(Vereist)