FIT IN 30 MINUTEN

Maak kennis met eGym bij Leef Fit Nijmegen – de ideale manier om je lichaam in slechts 30 minuten te trainen! Deze nieuwe fitnessmethode biedt niet alleen een spelelement om sporten leuker te maken, maar ook een handige app om je voortgang bij te houden.

Wil je op een efficiënte manier fitter en vitaler worden? Ontdek dan nu de eGym cirkel!

WAT IS EGYM?

Bij Leef Fit bieden we de meest innovatieve manier om aan je gezondheid te werken met behulp van eGym. Onze digitale toestellen maken gebruik van een circuit en worden bediend met een speciale armband met chip. Deze wordt persoonlijk afgesteld door een Leef Fit coach op basis van jouw lichaamstype, doelen en conditie. Tijdens je training van dertig minuten volg je op een groot scherm een balletje, dat je de juiste intensiteit geeft voor een veilige en effectieve workout. Ervaar nu zelf hoe eGym jouw gezondheid naar een hoger niveau kan tillen!

PERSOONLIJKE INSTRUCTIES

PERSOONLIJKE INSTRUCTIES

Bij eGym ontvang je tijdens het trainen persoonlijke instructies voor nog effectievere workouts en betere resultaten. Bovendien worden al je gegevens opgeslagen in de app, zodat je je voortgang eenvoudig kunt bijhouden. Onze machines zijn zo geavanceerd dat ze zichzelf automatisch aanpassen op basis van je eerdere prestaties. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënte training, maar maakt het ook gemakkelijker om je doelen te bereiken!

TRAIN 2X 30 MINUTEN

TRAIN 2X 30 MINUTEN

Met eGym kun je kort en intensief trainen voor een langdurig calorieverbruik, zelfs na je training. Slechts twee keer per week 30 minuten trainen is al voldoende om resultaten te behalen en je gezondheid te verbeteren!

INNOVATIEVE METHODEN

INNOVATIEVE METHODEN

Heb je ooit gehoord van adaptieve of isokinetische training? Met eGym train je altijd op basis van bewezen effectieve en veilige principes, gecombineerd met de nieuwste technieken en oefeningen uit de wereld van sportwetenschap. Bij eGym ben je verzekerd van een hoogwaardige en gepersonaliseerde training die aansluit op jouw niveau en doelen.

2 weken GRATIS uitproberen

GRATIS PROEFPERIODE

Hoe lang denk jij er al over na om (weer) te starten met sporten? LeefFit helpt je die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij jou uit voor een Gratis Proefperiode van 2 weken. Zodat jij zelf kunt ervaren dat LeefFit jou helpt naar een gezonder leven.

Waarom jij een week lang gratis wilt sporten bij Leef Fit

Omdat wij zeker weten dat jij een uitstekende ervaring op onze e-Gym gaat hebben in onze, nodigen wij jou éénmalig uit om 2 weken lang gratis te sporten!

Schrijf je in via het formulier op deze pagina.

Direct contact opnemen kan natuurlijk ook:
telefoon: 024 2120 168
e-mail: info@leeffit.nl

Naam(Vereist)

Wanneer u gebruik wilt maken van de maandkaart dient u hiervoor een automatische incassomachtiging af te geven. Opzegtermijn voor dit abonnement is 1 maand.

Op de abonnementen zijn de algemene voorwaarden van Fy-fit eGym BV van toepassing.