Wat is Bootcamp?

Ben je op zoek naar een energieke en krachtige work-out? Dan is Bootcamp de ideale keuze voor jou! Onze bootcamp trainingen worden in groepsverband aangeboden en zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Onze deskundige trainers zullen je begeleiden en helpen om je grenzen te verleggen, terwijl je werkt aan je fitheid. Bootcamp is een laagdrempelige manier om in shape te komen en te blijven.

Wat houdt bootcamp in?

Onze bootcamp trainingen zijn niet alleen uitdagend, maar ook gevarieerd en leuk om te doen. Elke training is uniek en anders dan de vorige! Het doel van de trainingen is het verbeteren van je kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. We bieden een mix van (hard)loopoefeningen, intervaltrainingen en diverse (fitness)oefeningen in de vrije ruimte. Hierbij gebruiken we je eigen lichaamsgewicht en diverse hulpmiddelen, zoals weerstandsbanden, kettlebells of touwen. Deze combinatie van oefeningen en trainingsprikkels helpen je om je fit, sterk en energiek te laten voelen. Onze bootcamp trainingen bieden:

  • Sporten met plezier
  • Gezellige groepssfeer die motiveert
  • Elkaar aanmoedigen om als groep te presteren
  • Trainen op je eigen niveau en worden uitgedaagd binnen je eigen grenzen
  • Uitdagende en gevarieerde trainingen die je blijven prikkelen

Gratis proefles Bootcamp

Onze bootcamp trainingen worden gegeven in groepjes van 4-8 deelnemers. De training vindt elke woensdagavond plaats van 20:00-21:00. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende proefles.

BOEK DIRECT EEN

PROFESSIONELE LEEFSTIJLCHECK

Uitgebreide metingen middels geavanceerde apparatuur o.a.: glucosegehalte, cholesterol level, buikomvang, bloeddruk, BMI, vetpercentage, visceraal vet en verdeling spier- en vetmassa over het lichaam.
Spinnenweb voor Positieve Gezondheid.
Je huidige leefstijl wordt goed in kaart gebracht door middel van beproefde methoden.
Een gesprek waarin doelen en een passende aanpak besproken worden om je te helpen een gezondere leefstijl te vinden.

Schrijf je in via het formulier op deze pagina.

Direct contact opnemen kan natuurlijk ook:
telefoon: 024 2120 168
e-mail: info@leeffit.nl

Tot einde van deze maand GRATIS!

(regulier tarief € 149,-)
Naam(Vereist)