Belang van slaap

Onze slaapcoach kan je helpen bij het overwinnen van jouw slaapproblemen. Bij Leef Fit begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezonde levensstijl op de lange termijn. Onze slaapcoach is speciaal opgeleid om op basis van wetenschappelijk onderzoek en ervaring de juiste hulp te bieden. Slaaptekort kan namelijk leiden tot fysieke, mentale en emotionele problemen. Het kan je dagelijkse functioneren beïnvloeden en het kan moeilijker worden om gezonde gewoonten aan te nemen. Daarom is het belangrijk om slaapproblemen serieus te nemen en de juiste hulp te zoeken. Onze slaapcoach kan je helpen om beter te slapen en je te helpen bij het bereiken van een gezonde en energieke levensstijl.

Waar richt de slaapcoach zich op?

Ben je op zoek naar hulp bij jouw slaapproblemen? Onze slaapcoach binnen Leef Fit kan je hierbij helpen. Tijdens het traject met de slaapcoach worden jouw slaapproblemen in kaart gebracht en leer je om anders om te gaan met slaapproblemen en slapeloosheid. De slaapcoach is speciaal opgeleid om jou te voorzien van de juiste kennis en inzichten over inslapen en doorslapen. Je krijgt inzicht in je slaappatroon en dagelijkse activiteiten die invloed kunnen hebben op de kwaliteit van je slaap. De slaapcoach biedt je handige tips en tools om slaapproblemen effectief aan te pakken en samen ga je praktisch aan de slag om je slaappatroon te verbeteren. Investeer in je gezondheid en welzijn en maak een afspraak met onze slaapcoach!

BOEK DIRECT EEN

PROFESSIONELE LEEFSTIJLCHECK

Uitgebreide metingen middels geavanceerde apparatuur o.a.: glucosegehalte, cholesterol level, buikomvang, bloeddruk, BMI, vetpercentage, visceraal vet en verdeling spier- en vetmassa over het lichaam.
Spinnenweb voor Positieve Gezondheid.
Je huidige leefstijl wordt goed in kaart gebracht door middel van beproefde methoden.
Een gesprek waarin doelen en een passende aanpak besproken worden om je te helpen een gezondere leefstijl te vinden.

Schrijf je in via het formulier op deze pagina.

Direct contact opnemen kan natuurlijk ook:
telefoon: 024 2120 168
e-mail: info@leeffit.nl

Tot einde van deze maand GRATIS!

(regulier tarief € 149,-)
Naam(Vereist)