Gewichtsconsulente

Gecertificeerde gewichtsconsulente

Verander jouw leven met de kracht van leefstijlverbetering en de hulp van een gecertificeerde gewichtsconsulente! Bij Leef Fit, zijn we toegewijd aan jouw gezondheid, welzijn en het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Profiteer nu van korting op onze programma’s door middel van jouw aanvullende zorgverzekering.

Korting via zorgverzekeraar

Ontdek de kracht van leefstijlcoaching met de deskundige begeleiding van onze gewichtsconsulente. Zij biedt je ondersteuning bij het creëren van een gezonder en fitter leven. En het mooiste van alles is dat jouw zorgverzekeraar je daarbij kan ondersteunen!

Heb je een aanvullende verzekering? Dan kun je mogelijk in aanmerking komen voor een korting op deelname aan onze Leef Fit programma’s. Het is een fantastische kans om jouw gezondheidsdoelen te realiseren en tegelijkertijd te genieten van financiële ondersteuning.

De precieze korting en voorwaarden variëren per zorgverzekeraar. Controleer je polis of neem contact op met je zorgverzekeraar om te zien of je in aanmerking komt voor deze geweldige kans. Vergeet niet om te vragen naar de vergoeding van de diensten van de gewichtsconsulente!

Profiteer van de voordelen die jouw aanvullende verzekering biedt

Bij Leef Fit staan we klaar om jou te helpen bij het zetten van de eerste stappen naar een gezondere leefstijl. Profiteer van de voordelen die jouw aanvullende verzekering biedt en begin vandaag nog aan jouw reis met onze gewichtsconsulente.

Investeer in jezelf en in je gezondheid. Maak gebruik van onze Leef Fit programma’s en geniet van de deskundige begeleiding van onze gewichtsconsulente. Het is jouw tijd om te stralen!

Let op: De voorwaarden van de aanvullende verzekering en de vergoedingen kunnen veranderen. Raadpleeg altijd de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar of neem contact met hen op voor de meest actuele informatie.

BOEK DIRECT EEN

PROFESSIONELE LEEFSTIJLCHECK

  • Uitgebreide metingen middels geavanceerde apparatuur o.a.: glucosegehalte, cholesterol level, buikomvang, bloeddruk, BMI, vetpercentage, visceraal vet en verdeling spier- en vetmassa over het lichaam.
  • Spinnenweb voor Positieve Gezondheid.
  • Je huidige leefstijl wordt goed in kaart gebracht door middel van beproefde methoden.
  • Een gesprek waarin doelen en een passende aanpak besproken worden om je te helpen een gezondere leefstijl te vinden.

Schrijf je in via het formulier op deze pagina.

Direct contact opnemen kan natuurlijk ook:
telefoon: 024 2120 168
e-mail: info@leeffit.nl

Tot einde van deze maand GRATIS!

(regulier tarief € 149,-)
Naam(Vereist)