Maak kennis met het team van Leef fit

Wij zien een uitdaging in het samen overwinnen van obstakels bij leefstijlverandering, op weg naar positieve gezondheid!

Mirthe van Moosdijk

Leefstijlcoach, gewichtsconsulent & fysiotherapeut

Mirthe is in 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ze vindt het interessant om meerdere gezondheidsaspecten van een patiënt te betrekken in haar behandeling, naast enkel het bewegingsapparaat. Vanuit die interesse heeft ze zich verder gespecialiseerd als leefstijlcoach en gewichtsconsulent. Ze vindt het leuk om doelgericht met mensen aan het werk te gaan!

Luuk Smeekens

Gezondheidswetenschapper & slaapcoach

Na zijn studie fysiotherapie, heeft Luuk de master gezondheidswetenschappen afgerond. Hierdoor heeft hij een meer holistische kijk op gezondheid ontwikkeld, een visie die hij naadloos kwijt kan binnen het Leef Fit concept. Slaap vormt een belangrijk interessegebied voor Luuk. Zijn belangrijkste drijfveren zijn om mensen (weer) zelfredzaam te maken en in hun kracht te zetten.

Glenn Hellegers

Personal trainer & fysiotherapeut

Glenn heeft een passie voor alles wat met bewegen te maken heeft. Als fysiotherapeut heeft hij veel kennis over het menselijk lichaam in relatie tot het bewegend functioneren. Daarnaast beschikt Glenn over de nodige expertise en ervaring op het gebied van trainingsleer, (kracht)sport, voeding en coaching.

Koen Lensen

Leefstijlcoach & fysiotherapeut

Koen heeft zich na zijn studie fysiotherapie ook gespecialiseerd tot leefstijlcoach. Zijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut en opgedane kennis over leefstijl kan hij ideaal combineren tijdens het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl. Heldere communicatie en het opbouwen van een goede band met cliënten vormen voor hem belangrijke uitgangspunten.

Anouk Peters

Leefstijlcoach & beweegtherapeut

Anouk heeft veel kennis op het gebied van beweging, sport en voeding. Al die kennis combineert ze in haar functie als beweegtherapeut. Daarnaast heeft ze ook de opleiding tot leefstijlcoach gedaan. Samen met cliënten waardevolle (leefstijl) veranderingen bereiken geeft haar veel energie en voldoening.

Jorik Hof

Ontspanningscoach & fysiotherapeut

Jorik is in 2022 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na zijn studie heeft hij zich binnen de fysiotherapie steeds meer toegespitst op de mentale gezondheid. Vanuit die interesse heeft hij zich verder gespecialiseerd als ontspanningscoach. Voldoende ontspanning en lekker in je vel zitten vormen belangrijke kernwaarden voor hem, op weg naar positieve gezondheid.

CHANTAL GRAAFMANS

SPECIALIST VOEDING EN LEEFSTIJL

Chantal heeft uitgebreide ervaring opgebouwd op het gebied van voeding en leefstijl, met een specifieke focus op overgewicht/obesitas, ondergewicht/ondervoeding, diabetes, hypercholesterolemie, hypertensie, COPD, ouderenzorg, darmproblematiek (zoals PDS, lactose-intolerantie, gluten-intolerantie), kindervoeding en sportvoeding. Daarnaast heeft ze diverse bijscholingen gevolgd, waaronder de post-HBO opleiding voeding en diabetes en emotie-eten.

Daan Schoonwater

Sportbegeleider