Personal Training

Wil je persoonlijke begeleiding om de mogelijkheden van jouw lichaam te verkennen, grenzen te verleggen en patronen te doorbreken? Dan is personal training iets voor jou! Of je nu meer energie wilt krijgen, wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen of in shape wilt blijven, onze trainers zijn er om je te inspireren en te helpen jouw persoonlijke doelen te behalen. Ontdek de mogelijkheden van personal training en investeer in jezelf!

Onze strategie

Wil je persoonlijke aandacht en duurzaamheid bij het behalen van jouw fitnessdoelen? Kies dan voor onze personal training! Onze trainers luisteren aandachtig naar jouw persoonlijke verhaal en behoeften om samen met jou een uniek beweegplan op te stellen. We hechten veel waarde aan gedragsverandering en het doorbreken van patronen, zodat het geleerde tijdens de begeleiding toepasbaar wordt in je dagelijks leven.

Onze trainers werken volgens wetenschappelijk onderbouwde principes en leren je hoe je verantwoord kunt trainen. Tijdens de begeleiding wordt er veel aandacht besteed aan jouw voortgang en ervaringen. Onze trainers zijn flexibel en passen zich aan jouw agenda aan, of je nu ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds of in het weekend wilt trainen.

Naast begeleiding op het gebied van training, bieden wij ook gerichte coaching op het gebied van voeding, ontspanning en slaap om jouw doelen zo efficiënt mogelijk te behalen. Bij Leef Fit investeren we in jouw persoonlijke groei en succes. Kies voor personal training en bereik samen met onze trainers jouw doelen op een gezonde en duurzame manier!

DUO- en small-group training

Wil je samen met je partner, vriend(in), collega of kennis werken aan jullie fitnessdoelen? Bij Leef Fit bieden wij niet alleen individuele begeleiding, maar ook DUO- en small-group trainingen aan! Samen werken jullie aan een gezonder lichaam, motiveren jullie elkaar en hebben jullie een extra stok achter de deur. Bovendien delen jullie de kosten en krijgen jullie dezelfde intensieve begeleiding als bij individuele trainingen.

Je kunt zelf een duo of groepje samenstellen, maar wij kunnen dit ook voor je doen. Tijdens de DUO- en small-group trainingen werken onze trainers met wetenschappelijk onderbouwde principes en leren jullie hoe jullie verantwoord kunnen trainen. Door samen te trainen, staan jullie sterker dan alleen en kunnen jullie elkaar op een positieve manier beïnvloeden.

Bij Leef Fit investeren we in jouw persoonlijke groei en succes, of je nu individueel traint of in een duo of groepje. Kies voor onze personal training en bereik samen met je trainingspartner(s) jullie doelen op een gezonde en duurzame manier!

BOEK DIRECT EEN

PROFESSIONELE LEEFSTIJLCHECK

  • Uitgebreide metingen middels geavanceerde apparatuur o.a.: glucosegehalte, cholesterol level, buikomvang, bloeddruk, BMI, vetpercentage, visceraal vet en verdeling spier- en vetmassa over het lichaam.
  • Spinnenweb voor Positieve Gezondheid.
  • Je huidige leefstijl wordt goed in kaart gebracht door middel van beproefde methoden.
  • Een gesprek waarin doelen en een passende aanpak besproken worden om je te helpen een gezondere leefstijl te vinden.

Schrijf je in via het formulier op deze pagina.

Direct contact opnemen kan natuurlijk ook:
telefoon: 024 2120 168
e-mail: info@leeffit.nl

Tot einde van deze maand GRATIS!

(regulier tarief € 149,-)
Naam(Vereist)