Wil je inzicht in je gezondheid en leefstijl?

Bij Leef Fit bieden we een leefstijlcheck aan. Met de leefstijlcheck krijg je inzicht in waar leefstijlveranderingen kunnen bijdragen aan je gezondheid, vitaliteit en algemeen welbevinden. De leefstijlcheck bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een vragenlijst voor Positieve Gezondheid, fysieke metingen en een gesprek met een van onze specialisten. Tijdens het consult bespreken we de vragenlijst met jou en krijg je een eerste aanzet tot leefstijlverandering.

Fysieke metingen

Onze specialisten voeren tijdens de leefstijlcheck een aantal belangrijke fysieke metingen uit om een goed beeld te krijgen van je gezondheid. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur voor een InBody meting. Deze meting geeft inzicht in de lichaamssamenstelling, waaronder lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, visceraal vet en de verdeling van spier- en vetmassa over het lichaam. Daarnaast meten we het glucosegehalte, cholesterol level en bloeddruk. Op basis van deze metingen kunnen we gericht advies geven over mogelijke verbeterpunten voor jouw leefstijl en gezondheid. Maak vandaag nog een afspraak voor een leefstijlcheck bij Leef Fit!

Gesprek met specialist

Onze specialisten gebruiken de uitkomsten van deze metingen en vragenlijst als input voor het gesprek met jou. Samen kijken we waar leefstijlveranderingen mogelijk kunnen bijdragen aan je gezondheid en geluk. We stellen doelen op en bieden een passende aanpak om je te helpen een gezondere leefstijl te vinden en op weg te gaan naar positieve gezondheid.

Meld je nu geheel vrijblijvend aan voor de leefstijlcheck van Leef Fit!

BOEK DIRECT EEN

PROFESSIONELE LEEFSTIJLCHECK

Uitgebreide metingen middels geavanceerde apparatuur o.a.: glucosegehalte, cholesterol level, bloeddruk, BMI, vetpercentage, visceraal vet en verdeling spier- en vetmassa over het lichaam.
Vragenlijst voor Positieve Gezondheid.
Je huidige leefstijl wordt goed in kaart gebracht door middel van beproefde methoden.
Een gesprek waarin doelen en een passende aanpak besproken worden om je te helpen een gezondere leefstijl te vinden.

Schrijf je in via het formulier op deze pagina.

Direct contact opnemen kan natuurlijk ook:
telefoon: 024 2120 168
e-mail: info@leeffit.nl

Tot einde van deze maand GRATIS!

(regulier tarief € 149,-)
Naam(Vereist)