Nijmegen Leefstijltransformatie: Een Gids voor 40-plussers die streven naar een gezonder gewicht

We bevinden ons in Nijmegen, een stad die barst van levenslust, omringd door natuur en een levendige gemeenschap. Hier wonen, werken en leven is een genot. Maar er is een aspect dat we vaak verwaarlozen in de drukte van het dagelijks leven – onze leefstijl. Hoe zit het met verbetering? Zijn we klaar om de sprong te wagen? Met name als we 40 jaar of ouder zijn en ons richten op gewichtsverlies?

Wat betekent Leefstijl Verbetering?

Laten we beginnen bij het begin. Leefstijlverbetering. Wat betekent dat? Het gaat niet alleen om het verliezen van een paar kilo’s. Nee, het is meer dan dat. Het gaat om het omarmen van een gezondere manier van leven. Het gaat om het prioriteren van gezondheid boven alles.

Het Voedingsaspect

We zijn wat we eten. Daar kunnen we niet omheen. Hier in Nijmegen hebben we het geluk dat we toegang hebben tot verse, lokale producten. Dus, laten we die frituurpan links laten liggen en kiezen voor groenten, fruit en volle granen. Klinkt goed?

Bewegen is leven

We hebben het geluk dat we in Nijmegen wonen, waar de mogelijkheden om actief te zijn eindeloos zijn. Ga wandelen in het Kronenburgerpark. Of, als je van fietsen houdt, waarom maak je dan geen ritje langs de Waalkade? Bewegen helpt niet alleen bij gewichtsverlies, maar geeft ons ook een gevoel van welzijn.

De Slaap- en Stressfactor

Slaap. Stress. Twee aspecten die vaak over het hoofd worden gezien. Voldoende rust en ontspanning zijn net zo belangrijk als een gezond dieet en lichaamsbeweging. Dus laten we tijd maken voor onszelf, om te ontspannen, om te slapen.

Zoek Hulp

Dit is geen reis die je alleen moet maken. Bij Leef Fit in Nijmegen hebben we geweldige professionals die je kunnen helpen met je leefstijlverbetering. Overweeg om een leefstijlcoach in te schakelen. Ze kunnen een wereld van verschil maken.

Leefstijl verbetering is geen sprint, maar een marathon. We streven niet naar snelle resultaten, maar naar duurzame veranderingen. En hier in Nijmegen, hebben we alles wat we nodig hebben om die reis te beginnen. Dus, klaar om aan de slag te gaan?

BOEK DIRECT EEN

PROFESSIONELE LEEFSTIJLCHECK

Uitgebreide metingen middels geavanceerde apparatuur o.a.: glucosegehalte, cholesterol level, buikomvang, bloeddruk, BMI, vetpercentage, visceraal vet en verdeling spier- en vetmassa over het lichaam.
Vragenlijst voor Positieve Gezondheid.
Je huidige leefstijl wordt goed in kaart gebracht door middel van beproefde methoden.
Een gesprek waarin doelen en een passende aanpak besproken worden om je te helpen een gezondere leefstijl te vinden.

Schrijf je in via het formulier op deze pagina.

Direct contact opnemen kan natuurlijk ook:
telefoon: 024 2120 168
e-mail: info@leeffit.nl

Tot einde van deze maand GRATIS!

(regulier tarief € 149,-)
Naam(Vereist)