Gedragsverandering: een gezonder voedingspatroon door andere eetgewoonten

Verandering van gedrag kan lastig zijn, vooral als het gaat om het veranderen van je eetgewoonten. Bij Leef Fit begrijpen we dat en willen we je helpen om een nieuw voedingspatroon te ontwikkelen dat je op de lange termijn kunt volhouden. We willen dat je zelf keuzes kunt maken en vooral dat je je goed voelt bij deze veranderingen. In dit artikel vertellen we je hoe we gedragsverandering aanpakken en welke principes we hanteren om je te begeleiden naar een gezondere levensstijl.

Gedragsverandering: hoe doen we dat?

Bij Leef Fit geloven we dat bewustwording en motivatie de eerste stappen zijn naar gedragsverandering. Ontdek waarom het aanpassen van je eetgewoonten belangrijk is voor je gezondheid en welzijn. We helpen je om je innerlijke motivatie te vinden en de voordelen van een gezonder voedingspatroon te begrijpen. Samen stellen we haalbare doelen op die je helpen om geleidelijk aan duurzame veranderingen te maken.

Principes voor gedragsverandering

Bij Leef Fit begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak om je eetgewoonten te veranderen. We hanteren een stapsgewijze benadering, waarbij kleine veranderingen gemakkelijker vol te houden zijn. Samen voegen we geleidelijk nieuwe gezonde gewoonten toe aan je dagelijks leven. We focussen op wat je kunt toevoegen aan je voedingspatroon, in plaats van te benadrukken wat je moet vermijden. Op die manier kun je genieten van de voordelen en blijf je gemotiveerd.

Duurzaamheid, eigen keuzes en welzijn

Bij Leef Fit streven we naar duurzaamheid in je voedingspatroon, zonder dat je afhankelijk bent van tijdelijke diëten. Jouw inbreng is belangrijk! We betrekken je bij het besluitvormingsproces en geven je de vrijheid om bewuste keuzes te maken en je eigen voedingspatroon vorm te geven. Ons doel is jouw welzijn, zowel lichamelijk als mentaal, en het ontwikkelen van een positieve relatie met voeding.

Gedragsverandering kan uitdagend zijn, maar met de juiste principes en begeleiding van Leef Fit kun je een gezond voedingspatroon ontwikkelen dat je op de lange termijn kunt volhouden. We staan voor je klaar om je te helpen op weg naar een gezondere levensstijl. Samen zorgen we ervoor dat je je goed voelt, bewuste keuzes kunt maken en geleidelijk aan gezondere eetgewoonten kunt aannemen. Begin vandaag nog aan deze positieve veranderingen.

BOEK DIRECT EEN

PROFESSIONELE LEEFSTIJLCHECK

Uitgebreide metingen middels geavanceerde apparatuur o.a.: glucosegehalte, cholesterol level, buikomvang, bloeddruk, BMI, vetpercentage, visceraal vet en verdeling spier- en vetmassa over het lichaam.
Vragenlijst voor Positieve Gezondheid.
Je huidige leefstijl wordt goed in kaart gebracht door middel van beproefde methoden.
Een gesprek waarin doelen en een passende aanpak besproken worden om je te helpen een gezondere leefstijl te vinden.

Schrijf je in via het formulier op deze pagina.

Direct contact opnemen kan natuurlijk ook:
telefoon: 024 2120 168
e-mail: info@leeffit.nl

Tot einde van deze maand GRATIS!

(regulier tarief € 149,-)
Naam(Vereist)